Wat wij voor u doen

  • Glasbewassing

Het is belangrijk dat je niet alleen investeert in de schoonmaak van het interieur, maar ook investeert in glasbewassing. Als de ramen van een pand vies, dan is de kans groot dat bezoekers denken dat het gehele pand onhygiënisch is.

  • Tapijtreiniging

Bedrijven kiezen voor hun pand meestal voor tapijt op de vloer. Het ziet er niet alleen mooi uit maar het zorgt ervoor dat het geluid van lopende mensen of rollende stoelen dempt. Een grote nadeel van tapijt is zodra je een kopje koffie morst komt er een vlek die niet eenvoudig te reinigen is.

  • Terreinonderhoud

Het terrein van een pand is ook heel belangrijk. Veel ondernemers zijn hier bewust van maar hebben geen zin om met een grasmaaier naar buiten te gaan en alles te onderhouden. Daar heb je ons voor! Wij zorgen ervoor dat ook het terrein van een pand goed word onderhouden.

  • Sanitaire verzorging

Door je prettig te voelen in een pand is het belangrijk dat de sanitaire voorzieningen hygiënisch zijn. Wil je dat jouw medewerkers is een fijne werkomgeving werken? Dan is het belangrijk om te investeren in professionele sanitaire verzorging.

  • Gevelreiniging

Om een gevel goed te reinigen en/of te coaten, heb je veel ervaring nodig. Hoe de gevel van een pand eruit ziet, heeft een grote invloed op de indruk die een pand achterlaat bij bezoekers. Laat dan niet alleen het interieur van het bedrijfspand goed schoonmaken maar de buitenkant. We helpen graag om de gevel van het pand honderd procent schoon te krijgen.

Wij doen ook het schoonmaken van raamkozijnen, deuren, badkamer en keuken. Daarnaast huishoudelijk; stofzuigen en dweilen.

  • Dakreiniging

Door het klimaat in ons land wordt uw dak vuil. Na enkele jaren zit uw dak vol met algen en mos, waardoor u een lelijke groene aanslag ziet. Het huis of pand verliest zijn uitstraling. Ook is de verontreiniging slecht voor de dakpan met als gevolg dat deze wordt aangetast.

  • Keukens slopen

Wij verzorgen vakkundig het nodige sloopwerk van bijvoorbeeld uw keuken.

  • Rommel opruimen

En natuurlijk ruimen we ook al uw rommel op.